ArtCam
|
|
oleg_rw |
Дата: Пятница, 04.02.2011, 15:23 | сообщения # 51
|
Работник
Награды: 2
Статус: Offline |
ДОброго дня...Ви не маєте посилань на нормальні уроки по АртКаму, бо я не можу ніяк доперти, як в ньому працювати...Я все розумію, що це питання часу..Але хочеться поскоріше. Я ніяк не можу допетрати як робити ці тривимірні орнаменти...
"Важко сьогодні бути тим хто ти є, і важко боротись з тим щоб, не стати як всі" Це моя думка а не чужа...Хіба хтось в мене зкопіпастив))) |
|
| |
irvik |
Дата: Пятница, 04.02.2011, 15:23 | сообщения # 52
|
Admin
Награды: 6
oleg_rw, ТУТ глянь))). Ніби все попорядку))
Макросы для Corel Draw пишите на irvik@at.ua |
|
| |
oleg_rw |
Дата: Пятница, 04.02.2011, 15:23 | сообщения # 53
|
Работник
Хтось користувався Delcam ArtCAM Insignia ?
"Важко сьогодні бути тим хто ти є, і важко боротись з тим щоб, не стати як всі" Це моя думка а не чужа...Хіба хтось в мене зкопіпастив))) |
|
| |
oleg_rw |
Дата: Пятница, 04.02.2011, 15:24 | сообщения # 54
|
Работник
Доброго дня...Щось тут так тихо???? Трішки засиплю Вас запитаннями...В мене трабл маленький. Мені всежтаки не вдається оприділитись з вибором УП і фрез. Хоча я обмежений в виборі, але то тільки на сьогоднішній ден. Я прикладаю фото узору (з інету) і фото врез, якими я так думаю це можна зробити. Пробувати хочу на МДФ різати. Підкажіть пліз, якими фрезами це зробити.
|
| |
oleg_rw |
Дата: Пятница, 04.02.2011, 15:24 | сообщения # 55
|
Работник
Фото малюнка )))
|
| |
Abarmot |
Дата: Пятница, 04.02.2011, 15:24 | сообщения # 56
|
 Интересующийся
Награды: 8
Quote Доброго дня...Щось тут так тихо???? Трішки засиплю Вас запитаннями...В мене трабл маленький. Мені всежтаки не вдається оприділитись з вибором УП і фрез. Хоча я обмежений в виборі, але то тільки на сьогоднішній ден. Я прикладаю фото узору (з інету) і фото врез, якими я так думаю це можна зробити. Пробувати хочу на МДФ різати. Підкажіть пліз, якими фрезами це зробити. Ну сильно не засипеш , а вот шось тобі підсказати постараюсь ... перш за все МДФ, думаю такий рельєф як мінімум захоче висоти 22 мм , а краще і всі 30. З уп нічо складного нема береш "Обработка Рельефа" і там відповідно вибираєш найбільш оптимальну обробку по фрезах ..... Ось тут саме цікаве й починається )))) доведеться різати в два етапи , спочатку чорнова обробка прямою торцевою фрезою, тут бажано щоб діаметр фрези був від 8-12 мм , ті що в тебе не підуть довжина ріжучої поверхні мала , та й діаметр не ахті . Для чистової можеш спробувати взяти гравер з кутом 20 , але чую "вилизувати" поверхню буде довго . Є можливість, скинь рельєф , закину потім файл Арткама |
|
| |
zima |
Дата: Пятница, 04.02.2011, 15:24 | сообщения # 57
|
Работник
Quote (oleg_rw) Пробувати хочу на МДФ різати. Підкажіть пліз, якими фрезами це зробити. тебе нужны конусные фрезы со сферическим концом, резать можно в один проход без черновой если хочеш фремя сэкономить, я дуб в один проход режу высотой рельефа до 25 мм. Доступно тільки для користувачів |
|
| |
oleg_rw |
Дата: Пятница, 04.02.2011, 15:24 | сообщения # 58
|
Работник
Quote (zima) тебе нужны конусные фрезы со сферическим концом, резать можно в один проход без черновой если хочеш фремя сэкономить, я дуб в один проход режу высотой рельефа до 25 мм. А де такі фрези прикупити?Додано (01.02.2011, 07:59) --------------------------------------------- Сорі, вже знайшов в інеті такі фрези...Та в мене є одне але...Як Ви вносите таку фрезу в Арткам, щоб був правильний УП...Якщо не важко і не шкода..Скиньте імпортовану базу інструментів з такими фрезами 
|
| |
zima |
Дата: Пятница, 04.02.2011, 15:24 | сообщения # 59
|
Работник
Quote (oleg_rw) Сорі, вже знайшов в інеті такі фрези.. Нетакие ты нашол Quote (oleg_rw) Як Ви вносите таку фрезу в Арткам, щоб був правильний УП... вношу как простую сферическую 2мм фрезу, если рельеф глубиной до 25мм угол заточьки на резьбу не влияет, по крайней мере на глаз в готовом изделии ничего невидно. |
|
| |
oleg_rw |
Дата: Понедельник, 21.02.2011, 12:22 | сообщения # 60
|
Работник
ДОброго дня....Не підкажете де можна завантажити бібліотеку матеріалів з текстурою дерева, тобто я хочу зробити каталог кольоровий для МДФ накладок, а саме використати 3Д вигляд з арткаму. Тому що бібліотека в АРТКАМІ2008 не дуже. Я пробував замінити текстури в АРТКАМІ на свої а вони не міняються
"Важко сьогодні бути тим хто ти є, і важко боротись з тим щоб, не стати як всі" Це моя думка а не чужа...Хіба хтось в мене зкопіпастив)))
Сообщение отредактировал oleg_rw - Понедельник, 21.02.2011, 12:24 |
|
| |