Виробництво МДФ-фасадів з покриттям ПВХ
|
|
Abarmot |
Дата: Вторник, 30.11.2010, 16:07 | сообщения # 51
|
 Интересующийся
Награды: 8
Статус: Offline |
Quote Господа изготовители мдф фасадов раскажите кто куда и как девает отходы пвх пленки после обрезки? Мы кажеться просто отдаём, чтоб на територии не болтались и денег вроде не берём , а куда там её дальше использовать можна ? |
|
| |
zima |
Дата: Четверг, 02.12.2010, 06:59 | сообщения # 52
|
Работник
Награды: 6
Quote (Abarmot) а куда там её дальше использовать можна ? ети отходы применяют при изготовлении водосточьных и канализиционных труб, ящиков для тары, принимают по 1-1,5 грн за кг. Ктото пользуетса пресом для сжатия отходов? Если да то каким? |
|
| |
oleg_rw |
Дата: Воскресенье, 05.12.2010, 14:53 | сообщения # 53
|
Работник
Награды: 2
Доброго дня шановні гуру мдфоманії )))) Мене цікавить таке питання. Ми хочемо патинувати МДФ фасади. Закупив патину і всі компонети..Тільки цікавить питання, як ви боритесь з патинуванням Корейських плівок, адже вони тонкі і напевно не дуже себе поведуть під лаком, тобто чи буває стягування плівок в окремих місцях і як ви з цим боритесь. Мені технолог на фірмі Атланта Норд сказав, що це регулюється додаванням розчинника в процентному відношенні. Як ви вирішуєте подібні проблеми? До речі чи є другі якісь аналоги чим у фірми Атланта Норд? Яка ціна на патиновані фасади і терміни?
"Важко сьогодні бути тим хто ти є, і важко боротись з тим щоб, не стати як всі" Це моя думка а не чужа...Хіба хтось в мене зкопіпастив))) |
|
| |
Abarmot |
Дата: Понедельник, 06.12.2010, 18:50 | сообщения # 54
|
 Интересующийся
Доступно тільки для користувачів |
|
| |
EVGENGRAND |
Дата: Понедельник, 13.12.2010, 21:59 | сообщения # 55
|
Интересующийся
Награды: 0
Здравствуйте!Мы тоже занимаемся изготовлением фасадов МДФ.Очень интересует патинирование фасадов:материалы,инструменты,тех.процесс,цены и т.д.Буду очень признателен за любую информацию. |
|
| |
irvik |
Дата: Вторник, 14.12.2010, 14:44 | сообщения # 56
|
Admin
Доступно тільки для користувачів Вот такая вот ситуация 
Макросы для Corel Draw пишите на irvik@at.ua |
|
| |
oleg_rw |
Дата: Среда, 15.12.2010, 16:14 | сообщения # 57
|
Работник
Хм, купив аерограф який заекономить розхід патини, попробую чудити з патиною і з новими компонентами які отримав...По результатах відпишусь
"Важко сьогодні бути тим хто ти є, і важко боротись з тим щоб, не стати як всі" Це моя думка а не чужа...Хіба хтось в мене зкопіпастив)))
Сообщение отредактировал oleg_rw - Среда, 15.12.2010, 16:19 |
|
| |
irvik |
Дата: Среда, 15.12.2010, 16:57 | сообщения # 58
|
Admin
oleg_rw, пробувати потрібно завжди, головне, що б в міру... якщо голова на місці і руки ростуть звідки треба то все має вийти ))) якщо вже буде дуже тяжко пиши в ЛС... будемо старатися допомогти
Макросы для Corel Draw пишите на irvik@at.ua |
|
| |
oleg_rw |
Дата: Понедельник, 20.12.2010, 10:38 | сообщения # 59
|
Работник
Quote (irvik) будемо старатися допомогти Дякую дуже )))) В мене от одне питання...Якого номеру наждачна губка повинна бути..Я якось купив 320 так вона зам'яка, тобто важко нею збирати патину. Три дні тому замовив 220 і 180, і думаю, що для кожної плівки потрібно буде підбирати, бо кожна плівка має свої властивості. Якщо не так думаю то виправте )))Додано (20.12.2010, 11:38) --------------------------------------------- В мене просте і ламерське запитання. Станок у нас Одеський, і при завданні в проходи двома фрезами я дійшов штопора. Бо деколи не попадаю з глибиною фрез. Тобто, в мене є макет фрезерування з прямими кутами v120 і застрягаю на тому, що не попадаю з глибиною другої фрези яка ріже по другому вектору, адже приходиться замінювати фрези в патроні, а також не точно попадаю з контрольною точкою, і получається зміщення в 1 або меньше міліметра по x або y. Як ви це все автоматизуєте????
"Важко сьогодні бути тим хто ти є, і важко боротись з тим щоб, не стати як всі" Це моя думка а не чужа...Хіба хтось в мене зкопіпастив))) |
|
| |
Abarmot |
Дата: Понедельник, 20.12.2010, 12:13 | сообщения # 60
|
 Интересующийся
oleg_rw, питання може й просте , але точно не ламерське , думаю більшість хто фрезерує кути з цим стикався ....Станок у нас теж з Одеси і проблеми з ним ті самі ))), першу проблему усунув просто , глибина другої фрези (V120) більша на 1мм від основної , в результаті на "дні" фрези виходить ще додаткова канавка , яка загальний вигляд не псує , а на патині ще додає об"єму . Що таке контрольна чи базова точка я взагалі вже забув , поставив в налаштуваннях станка зчитувати базову точку з документу (plt) , якщо непопадання виглядає як невелика нерівність кута , то усувається подвійним проходом конусної фрези , якщо це щось інше , то поясніть або фото покажіть . |
|
| |